AUTO FORUMS 2016

(24.03.2016.)

Veicinot Latvijas auto nozares ilgtspējīgu attīstību, laikraksts Dienas bizness sadarbībā ar Auto asociāciju 2016. gada 21. aprīlī organizē ikgadējo «Auto nozares forumu 2016», kas apvieno attiecīgās jomas uzņēmumu vadītājus, speciālistus un ekspertus, lai kopīgi runātu par nozares aktualitātēm un jaunākajām tendencēm Latvijā, Eiropā un pasaulē.

Kopīgi tiks  pārrunāti  aizvadītā gada notikumi, apspriesti šajā gadā sagaidāmie jaunumi, kā arī kopīgi izdiskutētas aktuālākās problēmas nozarē.

Šogad spriedīsim par divām  galvenajām aktualitātēm auto jomā – pirmais ir ekoloģiskais aspekts, kas pamatā ietver izmešu daudzuma samazināšanu un Latvijā esošā autoparka atjaunošanas iespējas, kas būtībā nozīmē, samazināt mūsu valstī lietoto automašīnu vecumu, bet otra tēma forumā būs finansējuma pieejamība auto nozarē. Vērtēsim, vai esošā nodokļu sistēma Latvijā ir orientēta uz Latvijas autoparka atjaunošanu. Diskutēsim, vai bankas un alternatīvie finansētāji ir pietiekoši pieejami auto nozares dalībniekiem.

Pasākuma norises laiks: 2016. gada 21. Aprīlis,  plkst. 9.30 – 17.00
Norises vieta: viesnīcā MERCURE HOTEL, Elizabetes ielā 101, RĪGA

Forumā atvērsim Dienas bizness «Auto žurnālu 2016»  un godināsim Dienas Bizness aptaujas uzvarētāju «Visvairāk mīlētais auto zīmols». BALSO TE!

Foruma moderators: Andris Kulbergs, Auto Asociācija prezidents